Home Logistics 3 PL Mercedes-Benz prezintă modelul aniversar “Edition Sprinter”

Mercedes-Benz prezintă modelul aniversar “Edition Sprinter”

Mercedes-Benz prezintă modelul aniversar “Edition Sprinter”

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la lansarea pe piață a gamei Sprinter, care a devenit cel mai bine vândut van al său, Mercedes-Benz aduce în atenţia publicului „Edition Sprinter”.

Ediția aniversară Sprinter este disponibilă în variantele furgon și combi, 3,5 t, culoare argintiu metalic. Barele de protecție ale modelului aniversar Edition sunt vopsite în aceeași culoare – o premieră pentru Sprinter. Același lucru poate fi spus despre stopurile din spate, colorate în negru -fumuriu și jantele negre din aliaj ușor de 16 inch. Alternativ, “Edition Sprinter” este, de asemenea, disponibilă cu jante argintiu – strălucitor, din aliaj ușor de 17 inch.

Elementele distinctive ale modelului aniversar includ, de asemenea, faruri bi-xenon și o grilă cromată a radiatorului. Inscripția de pe partea laterală  a noii ediții Sprinter este un alt indicator al statutului de model special.

În interior, van-ul este dotat cu covorașe inscripționate cu logo-ul ediției aniversare Sprinter. Modelul Sprinter Combi este echipat suplimentar cu un volan top-class din piele şi geamuri fumurii în spate.

“Edition Sprinter” este limitată la un număr de 2.000 de unități și va fi comercializat în 19 țări din Europa, fiind disponibil în toate variantele de motorizare.

În România, clienții vor beneficia de un avantaj de 1.800 de euro, fără TVA, pentru „Edition Sprinter”.

Până în prezent au fost construite peste 2,9 milioane de modele Sprinter, autovehicule ce rulează în peste 150 de pieţe în întreaga lume.