Home Logistics 3 PL 25 de ani în România: DB Schenker a inaugurat noul terminal logistic din CTPark Bucharest West

25 de ani în România: DB Schenker a inaugurat noul terminal logistic din CTPark Bucharest West

25 de ani în România: DB Schenker a inaugurat noul terminal logistic din CTPark Bucharest West

DB Schenker a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața din România și a inaugurat noul terminal logistic din CTPark Bucharest West.

Alături de clienți, parteneri externi şi oficialităţi locale, furnizorul de servicii logistice și de transport, DB Schenker a organizat festivitatea de deschidere oficială a noului său terminal logistic Clasa A.

Noul centru, dedicat operațiunilor de logistică și transport în regim de grupaj este localizat în CTPark Bucharest West (CTP), la km 23 al autostrăzii A1.
Evenimentul a marcat și aniversarea a 25 de ani de activitate DB Schenker pe piaţa din România.

Spațiu logistic premium Built-to-Suit

Noul terminal logistic reprezintă o investiție de aproximativ 6,5 milioane de euro și este o unitate Build-to-Suit, dezvoltată de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și logistice.

Suprafața de depozitare de 21.000 mp este împărțită în trei module: ADR, temperatură controlată și temperatură ambientală. Astfel, DB Schenker poate furniza servicii logistice la standardele solicitate de partenerii săi și impuse de industriile diverse din care aceștia fac parte, și poate asimila viitoarele creșteri de volume.
Noua locație de cross-dock permite o consolidare mai bună a transporturilor de la diferiți parteneri, reduce numărul de manipulări necesare, și, implicit, timpul alocat manipulării partidelor de marfă, ceea ce va duce la o optimizare a lanțului de distribuție și o creștere a productivității și eficienței livrărilor.

„Ne-am luat angajamentul de a ne îmbunătăți permanent serviciile și de a crea sinergii între produsele și terminalele noastre pentru a putea oferi partenerilor noștri soluții logistice complexe și eficiente” a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.

Pentru a asigura un mai bun management al securității și pentru a crește eficiența operațională, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de înaltă performanță, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei de transport.

Poziționare strategică în cadrul unuia dintre cele mai mari parcuri logistice din Europa de Est

Datorită calității înalte a noii clădiri și caracteristicilor noului terminal care vor îmbunătăți cu siguranță eficiența companiei, DB Schenker ia în considerare posibilitatea extinderii suprafaței ocupate în cadrul aceluiași parc logistic.

DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi peste 1.100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport și logistică la nivel național. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică  – rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri și expoziții, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale și operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.