Home Logistics 3 PL DB Schenker inaugurează un nou hub logistic în București

DB Schenker inaugurează un nou hub logistic în București

DB Schenker inaugurează un nou hub logistic în București

DB Schenker, furnizor global de servicii de transport și logistică, va inaugura până la finalul anului 2018, un nou hub pentru operațiunile de logistică și transport în regim de grupaj. Cu o suprafață de 21.000 mp, terminalul va fi amplasat în CTPark Bucharest West (CTP).

O investiție de aproximativ 6,5 milioane de euro, hubul este o unitate Build-to-Suit, dezvoltat de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și logistice premium.

Aceste caracteristici constructive, care depășesc standardele de piață actuale, vor plasa terminalul DB Schenker în categoria clădirilor verzi („green buildings”), cu grad ridicat de eficiență termică și consum energetic redus.

“Având în vedere planurile de dezvoltare ale DB Schenker în zona București și localitățile limitrofe privind serviciile logistice și de transport, mai cu seamă transportul rutier, am decis relocarea activităților noastre într-un nou terminal logistic dezvoltat cu un partener puternic precum CTP. Acest terminal întrunește pe de o parte cele mai înalte standarde tehnico-constructive din piață, precum și toate cerințele funcționale ale DB Schenker, iar, pe de altă parte, ne creează premisele unei dezvoltări pe termen mediu și lung în aceeași locație, dată fiind poziționarea într-un parc logistic aflat în continuă și accelerată expansiune – CTPark Bucharest West”, a declarat Adrian Crizbășianu, COO și Membru al Consiliului Director, DB Schenker în România.