Home Companii FM Logistic – “Cel Mai Bun Furnizor Logistic pentru Retaileri” din 2013

FM Logistic – “Cel Mai Bun Furnizor Logistic pentru Retaileri” din 2013

Compania FM Logistic a fost desemnata “Cel mai bun furnizor 3PL  pentru retaileri” de catre companiile din sectorul logistic, in cadrul celei de-a 11-a editii a Summitul-ui 3PL, care s-a desfasurat pe 13 noiembrie, la Amsterdam.

Premiul obtinut de FM Logistic a fost primit pentru  sectiunea “Retail Supply Chain”, pe baza votului unui juriu format din reprezentantii a 17 sectoare de activitate. Producatorii si retailerii europeni au desemnat FM Logistic ca fiind cel mai bun furnizor logistic al retailerilor. Premiul obtinut este dovada increderii acordata de clientii companiei si reprezinta totodata aprecierea serviciilor de inalta calitate, care se afla intr-un proces continuu de imbunatatire.

Compania castigatoare este partenerul logistic de referinta al producatorilor si retailer-ilor, responsabil cu optimizarea lantului global de aprovizionare. FM Logistic opereaza in 6 sectoare principale – alimentar, cosmetic, farmaceutic, hi-tech, industria bunurilor de uz casnic si ingrijire personala si retail. Furnizorul francez de servicii 3PL are o vasta experienta de peste 45 de ani,  peste 17.300 de angajati si o cifra de afaceri de 887 milioane euro, inregistrata la 31 martie 2013.

Obiectivul Summitului 3PL de la Amsterdam, in cadrul caruia s-a desfasurat festivitatea de premiere si  care este organizat anual de catre Eye for Transport, este acela de a promova furnizorii logistici pentru excelenta operationala si valoarea adaugata a serviciilor oferite.

 Explicatie foto: de la stanga la dreapta: Hamza HARTI- Project Manager FM Logistic si Chris SAYNOR – Reprezentant Eye for Transport