Home Logistics Curierat și e-commerce Livrări last-mile: Flanco lansează serviciul de livrare la EasyBox la nivel național

Livrări last-mile: Flanco lansează serviciul de livrare la EasyBox la nivel național

Livrări last-mile: Flanco lansează serviciul de livrare la EasyBox la nivel național

Flanco Retail lansează serviciul de livrare la EasyBox, la nivel național. Serviciul de livrare la EasyBox presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro la una dintre cele 600 de locații EasyBox din țară. La lockerele EasyBox pot fi livrate electrocasnice mici, de tipul celor pentru bucătărie, de îngrijire personală, dar și produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, căști, sau aparate foto.

  • Comanda se plasează prin intermediul site-ului flanco.ro. Astfel, după ce este selectat produsul, la metoda de livrare se optează pentru „ridicare personală” și se alege de pe harta interactivă cel mai apropiat EasyBox.

După plasarea comenzii, clientul este anunțat printr-un SMS de când va putea găsi coletul la locul selectat, alături de intervalul orar în care comanda sa poate fi ridicată.

Flanco aduce un plus de accesibilitate clienților, care nu mai sunt condiționați de curier și de orarul de livrare. În plus, se evită și supraaglomerarea companiilor de curierat și eventualele întârzieri la livrare. Clienții din București care plasează o comandă pe site-ul flanco.ro, până la ora 13:00, beneficiază de livrare la EasyBox în aceeași zi.

„Pentru clienții noștri, la fel ca pentru noi, timpul este o resursă prețioasă. Cu serviciul de livrare la EasyBox, clienții își pot achiziționa produsele dorite, fără a fi condiționați de sosirea curierului. Au site-ul la un click distanță, iar EasyBox-ul la câțiva pași”, declară Dragoș Sîrbu, CEO-ul Flanco.