Home Companii Mega Image preia cele trei magazine G’market din Bucuresti

Mega Image preia cele trei magazine G’market din Bucuresti

SC Gimrom Holding SA anunţă că Mega Image va prelua activitatea celor trei magazine G’market din Bucureşti. Magazinele se află în Plaza Romania, Bucureşti Mall şi Colentina, având o suprafaţă totală de vânzare de 6.436 mp.Documentaţia privind preluarea magazinelor se află în acest moment la Consiliul Concurenţei pentru aprobare. Până la finalizarea procesului de transfer a activităţii, G’market îşi va continua operaţiunile ca şi până în acest moment.

Magazinele Gima, cunoscute ulterior ca G’market, primesc anual peste 4 milioane de cumparatori.  Gima este primul supermarket care si-a desfasurat activitatea intr-un mall si reprezinta insasi esenta comertului modern, care inseamna pentru cumparatorii zilelor noastre confort, calitate si distractie. SC Gimrom Holding SA, pionier in ceea ce priveste conceptul de supermarket, si-a deschis primul magazin Gima in Bucuresti Mall in 1999 si in acest moment detine patru magazine: trei in Bucuresti si unul in Iasi.  G’market este primul retailer din Romania care a introdus cardurile de fidelitate. In magazinele G’market se gasesc mai mult de 10.000 de produse alimentare si nealimentare, iar cifra de afaceri pentru 2010 a fost de 70 milioane Ron.

Xavier Piesvaux, General Manager Mega Image, a declarat: “Aceasta preluare se potriveste perfect cu strategia Mega Image de a-si extinde activitatea in Romania si in Bucuresti.  Dupa aprobarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei, cele trei magazine vor fi reorganizate conform sortimentatiei si conceptului Mega Image, cu focus pe expertiza in produse alimentare.“
Cu o indelungata si dinamica prezenta pe piata de retail din Romania, Mega Image intentioneaza sa participe activ la dezvoltarea comertului modern, oferind clientilor sai calitate, inovatie si prospetime.

Infiintat in 1995, Mega Image, partea a Delhaize Group, este unul dintre cele mai mari lanturi de retail din Romania, cu o retea de 94 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si alte orase.