Home Companii Tuning pentru depozite – soluţii moderne de la BITO

Tuning pentru depozite – soluţii moderne de la BITO

BITO, important producător şi furnizor de sisteme de depozitare, dotări pentru ateliere şi sisteme de comisionare şi partenerul său exclusiv în România, societatea Elmas Braşov au organizat în data de 21 septembrie seminarul cu tema TUNING PENTRU DEPOZITE: Soluţii moderne în logistică.

Evenimentul desfăşurat la sediul central Elmas din Braşov s-a bucurat de prezenţa a 25 de participanţi, companii care activează în domenii precum serviciile logistice, alimentaţie, componente auto, distribuitori materiale de construcţii etc.

Seminarul a avut o primă parte teoretică susţinută de domnul Marius Paraipan, director de marketing al companiei Elmas şi de către domnul Steffen Hanik, Area Sales Manager South East Europe pentru BITO, urmată de o demonstraţie în depozitul central Elmas. Astfel participanţii au obţinut informaţii despre compania BITO şi partenerul român Elmas şi mai ales despre modalităţile de trasformare a stelajelor de paleţi statice în stelaje de paleţi gravitaţionale cu ajutorul soluţiilor moderne propuse de BITO cum ar fi modulelele BITO „Adapta- Flow” pentru depozitarea gravitaţională a cutiilor.