Home Companii UPS a introdus noi opțiuni pentru serviciile Temperature True®

UPS a introdus noi opțiuni pentru serviciile Temperature True®

UPS a introdus noi opțiuni pentru serviciile Temperature True®

UPS  a introdus opțiuni flexibile de livrare pentru portofoliul de servicii UPS Temperature True® disponibile în Europa, dedicate managementului transportului produselor sensibile la temperatură.

Noile opţiuni flexibile de servicii oferă soluții de diminuare a riscurilor pentru transporturi și satisfac cerințele specifice de tranzit pentru produse diferite, fiind concepute în special pentru companiile din industria healthcare.

„Soluțiile UPS Temperature True le oferă clienților un management mult mai eficient al lanțului de aprovizionare și asigură temperatura ideală de tranzit pentru o gamă largă de produse” a declarat Daniel Gagnon, Director de Strategie și Marketing în cadrul Departamentului Healthcare UPS Europa.

Noile servicii sunt disponibile în trei variante. Opţiunea UPS Temperature True Plus® este un serviciu de livrare care garantează cele mai mici riscuri în tranzit, ideal pentru produsele care necesită intervale stricte de temperatură și respectarea timpilor de livrare solicitați. UPS Temperature True Standard® este ideal pentru transporturile care necesită un nivel mai scăzut de monitorizare în tranzit, permițând, în același timp, companiilor healthcare să livreze produsele înaintea perioadei de expirare a acestora. UPS Temperature True Saver® este un serviciu maritim cargo, ideal pentru expedițiile de volum mare, la temperaturi controlate. Această opțiune, care se află în stadiul de pilot,  va fi lansat în premieră, la scară largă, în cursul acestui an.