Home Logistics Ambalare Descopera solutii complete pentru viitorul in retail, la Expo Shop 2019

Descopera solutii complete pentru viitorul in retail, la Expo Shop 2019

Descopera solutii complete pentru viitorul in retail, la Expo Shop 2019

Expo Shop – singurul eveniment din România și din sud-estul Europei dedicat industriei de retail –  revine cu o nouă ediție de amploare. Între 9 și 11 octombrie, cei mai renumiți producători și distributori internaționali de soluții complete pentru retail și-au dat întâlnire în pavilionul C1 de la Romexpo să prezinte tehnologii și echipamente de ultima oră.

Expoziție B2B unică, organizată de Euroexpo şi Romexpo în parteneriat cu revista retailFMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie, Expo Shop este locul în care puteți experimenta LIVE cele mai noi tendințe din retail și ocazia ideală pentru stabilirea a noi parteneriate de afaceri.

Doar la EXPO SHOP 2019, veţi putea descoperi și testa, într-un singur loc: mobilier de magazine și sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cântărire, măsura și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software și tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiential, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

În cadrul EXPO SHOP 2019 se desfășoară și două evenimente interactive care vă vor pune la curent cu cele mai noi tendinte din retail: Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions și Conferinta Francize la Raft. Ambele evenimente vor avea drept speakeri manageri de top din companii renumite la nivel internaţional.

În plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, aveți oportunitatea  să pășiți în Magazinul Viitorului. Într-o zonă special amenajată, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii și servicii de ultimă ora din industria de retail.

 

Pentru acces rapid la Expo Shop 2019, vă invităm să vă preînregistrați pe site-ul oficial al expozitiei, www.expo-shop.ro.

 

Save the date:

9 – 11 Octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

 

Program vizitare:

9 – 10 Octombrie, de la 10.00 la 18.00

11 Octombrie, de la 10.00 la 16.00