Home Intermodal 120.000 de vehicule monitorizate prin SafeFleet

120.000 de vehicule monitorizate prin SafeFleet

120.000 de vehicule monitorizate prin SafeFleet

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România monitorizează în prezent 120.000 de vehicule. Numărul acestora este mai mare cu 16% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Din cele 120.000 de dispozitive montate, cca. 95.000 sunt active online constant. Cifrele înregistrate arată că SafeFleet se află în topul preferințelor pentru clienți din diverse industrii, de la transporturi internaționale și transporturi de persoane, până la utilități, construcții, agricultură, distribuție, transport de valori și rent a car.

“În ultima perioadă, evoluția companiei noastre a fost influențată de un mediu de afaceri dinamic și provocator. Am înregistrat o serie de realizări notabile în ceea ce privește inovația, iar interesul tot mai crescut al consumatorilor a devenit o sursă importantă de dezvoltare pentru noi.

Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția din următoarea perioadă și com continua să lucrăm asiduu pentru a ne atinge obiectivele financiare și a ne asigura stabilitatea și creșterea pe termen lung”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

Noi produse în portofoliul SafeFleet

De-a lungul anului 2023, compania și-a concentrat eforturile pe mai multe aspecte cheie, inclusiv dezvoltarea și lansarea de noi produse, extinderea activității de cercetare și dezvoltare, precum și îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor existente.

Astfel, SafeFleet a implementat cu succes o serie de schimbări rapide la nivel tehnologic pentru a se adapta cerințelor clienților și a obținut realizări notabile în inovație și extindere pe piață, depășind provocări semnificative, determinate de adaptarea la un mediu de afaceri dinamic.

Compania a marcat anul acesta lansarea unor produse inovatoare, cum ar fi sistemul de Buson motorină inteligent, Pontajul condus zi/noapte, Amprenta de carbon, Atribute șoferi custom și prezentarea acestora în rapoarte, Fuel Level Report, Istoric temperaturi, ș.a., lansări care au contribuit semnificativ la creșterea veniturilor și au întărit poziția SafeFleet ca lider în industrie.

În prezent, SafeFleet activează în diverse țări, atât cu echipe proprii – în România, Italia și Polonia, cât și prin colaboratori, având, în total, peste 100 de angajați.

În ceea ce privește planurile de recrutare, compania se concentrează pe identificarea celor mai bune talente pentru a se alătura echipei, având în vedere departamente precum R&D, vânzări și marketing.