Home Logistics 3 PL Cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro pentru Transmec Group în 2022

Cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro pentru Transmec Group în 2022

Cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro pentru Transmec Group în 2022

Transmec Group a înregistrat venituri record în 2022. Pentru prima dată în istorie, cifra de afaceri a furnizorului de servicii logistice a depășit 500 de milioane euro.

„Este o performanță incredibilă”, a declarat directorul general al grupului, Danilo Montecchi, în cadrul reuniunii anuale a grupului, care a avut loc la sediul internațional din Campogalliano, lângă Modena.

Toate țările și diviziile au înregistrat o creștere puternică în ceea ce privește activitățile principale de transport și logistică, sprijinind clienții dintr-o gamă largă de sectoare, precum modă, auto, tehnologie, industrie și agrement.

Pentru 2023, Transmec estimează o nouă creștere a veniturilor. Compania va căuta să dezvolte noi oportunități pe măsură ce finalizează achiziția TNA Cargo, companie specializată în transportul de marfă din Africa de Nord, și deschide un depozit de 15.000 mp la London Gateway.

Creșterea va fi susținută de investiții continue în tehnologie, personal, flotă și unități, precum și în eficiența energetică. Transmec are filiale în 16 țări și are peste 1.200 de angajați.

„Am depus eforturi la nivelul întregului grup pentru a atenua provocările economice globale actuale”, a adăugat Danilo Montecchi. „Avem o infrastructură foarte puternică care ne va permite să continuăm să răspundem nevoilor pieței și să oferim soluțiile cerute de clienții noștri.”