Home Logistics 3 PL DB Schenker deschide un nou terminal de cross-dock la Cluj

DB Schenker deschide un nou terminal de cross-dock la Cluj

DB Schenker deschide un nou terminal de cross-dock la Cluj

DB Schenker, furnizor global de servicii de transport și logistică, va deschide  la începutul anului 2022, un nou terminal de cross-dock, în TRC Park Cluj.

Cu o suprafață totală de aproximativ 2.330 mp, terminalul situat în Jucu-Herghelie, la doar 15 km de Cluj-Napoca, este destinat operațiunilor de cross-docking, dar include și spații de birouri. Noul terminal are ca scop optimizarea serviciilor oferite clienților companiei, prin reducerea timpilor de tranzit și creșterea flexibilității în distribuția națională.

Localizat în parcul industrial TRC Park Cluj, un proiect dezvoltat de către Transilvania Construcții, noul terminal include servicii și facilități la cele mai înalte standarde: spații și birouri Clasa A, locuri de parcare pentru camioane, stație de încărcare pentru mașini electrice, securitate 24/7 cu sistem de camere de supraveghere, iluminat LED, sistem HVAC. Pentru a asigura un mai bun management al securității și pentru a crește eficiența operațională, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de înaltă performanță, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei.

Noul terminal vine în completarea celui deja existent, în suprafață totală de aproximativ 7,000 mp, terminal destinat operațiunilor logistice și de depozitare oferite de DB Schenker, și este al doilea terminal de cross-dock al companiei ca mărime, după cel din Bolintin-Deal, București.

“Cluj-Napoca rămâne un punct strategic pentru activitatea companiei noastre, iar prin relocarea activităților noastre în acest nou terminal, dezvoltat la cele mai înalte standarde de calitate, vom răspunde și mai eficient nevoilor de logistică și transport ale partenerilor noștri existenți și viitori”, a declarat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker în România.

De la stânga la dreapta: Andrei Timofte, CEO Transilvania Construcții; Cristina Pop, Branch Manager DB Schenker Cluj; Albin Budinsky, CEO DB Schenker România, Cătălin Temelie, Head of Facility Management DB Schenker România.