Home Logistics Curierat și e-commerce Courier & Postal Services Forum 2017 a ajuns la cea de-a patra ediție

Courier & Postal Services Forum 2017 a ajuns la cea de-a patra ediție

Courier & Postal Services Forum 2017 a ajuns la cea de-a patra ediție

Govnet Conferences organizează pe 6 aprilie cea de-a  patra ediție a Courier & Postal Services Forum 2017. Evenimentul, care se va desfășura la Hotel InterContinental, București, este organizat cu sprijinul ANCOM, Asociației Operatorilor de Curierat din România, Asociației Române a Magazinelor Online și al Asociației Române de Marketing Direct. Forumul reprezintă o platformă interactivă de prezentări și discuții libere unică, între reprezentanți la cel mai înalt nivel ai companiilor de curierat și servicii poștale prezente pe piața din România, ai celor mai importanți clienți, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autorităților reglementatoare, precum și ai instituțiilor care oferă soluții de finanțare.

În cadrul discuțiilor se vor aduce în prim plan teme precum dezvoltarea pieței locale de curierat, soluții integrate pentru curieri, timpul de livrare și serviciile suplimentare oferite de curieri, provocările legate de lipsa de personal, defalcarea costurilor legate de plata cu numerar și de e-payment, îmbunătățiri ce ar putea face domeniul să funcționeze mai bine, precum și provocările unuia dintre cele mai dinamice sectoare de business din România.

Printre partenerii Courier & Postal Services Forum 2017 se numără: DPD, FAN Courier, Honeywell, MasterCard, Mercedes Benz, NemoExpress, Ropeco, Zebra Technologies, Easy Post, Keba, Oscar Downstream.

Pentru detalii referitoare la agenda evenimentului și inregistrare accesați pagina oficială a Courier & Postal Services Forum 2017