Home Intermodal H.Essers achiziționează compania franceză de transport TFMO

H.Essers achiziționează compania franceză de transport TFMO

H.Essers achiziționează compania franceză de transport TFMO

Furnizorul de servicii logistice H.Essers anunță achiziția companiei de transport franceze  TFMO (Transports Frigorifiques des Monts d’Or). Cu sediul central în Lissieu, în apropiere de Lyon, TFMO este specializată în transportul rutier de marfă la temperatură controlată.

Fondată în 1962 de Paul Guerpillon, TFMO este condusă în prezent de Franck Guerpillon. Cu o echipă de aproximativ 200 de angajați și o flotă de 152 de vehicule proprii, TFMO și-a stabilit o poziție puternică pe piața de transport la temperatură controlată pentru produse farmaceutice și produse alimentare. Această achiziție se potrivește cu abordarea bazată pe active a H.Essers, care investește în continuare în propriul personal și în echipamente pentru a-și mări capacitatea.

Achiziția TFMO îi permite companiei belgiene de logistică să își extindă prezența în Franța prin încheierea unui parteneriat cu un jucător deja recunoscut pe piața locală. În plus, locația strategică a TFMO oferă oportunități pentru un transport internațional durabil.