Home Automotive IFM extinde producția la Sibiu

IFM extinde producția la Sibiu

IFM extinde producția la Sibiu

IFM, companie specializată în producția de senzori, prezentă și în România cu o fabrică deschisă în 2016, a inaugurat cea de-a doua unitate de producție în țara noastră, tot în Zona Industrială Vest Sibiu.

“Compania ifm dezvoltă, produce şi distribuie la nivel mondial senzori, sisteme de comandă și sisteme pentru automatizări industriale. Sibiul este locația ifm cu cea mai mare rată de creștere în ultimii ani ” a declarat Martin Buck, preşedintele comitetului de conducere ifm stiftung gmbh.

Noua fabrică, în care grupul german a investit 3,5 milioane euro, are o suprafață de 4.000 mp și include producție, birouri, laboratoare si spații tehnice. Aici se vor produce senzori de presiune, în timp ce în prima unitate ifm fabrică senzori de poziție. Deschiderea noii locații va duce la crearea a 200 de noi locuri de muncă până la finalul anului 2019.

Înființată în 1969, ifm electronic este o companie de familie, ce produce senzori și echipamente în domeniul automatizării industriale. La nivel mondial, compania deservește aproape 140.000 de clienți, în peste 70 de țări.