Home Logistics Depozitare Trei noi chiriași în parcul P3 Bucharest

Trei noi chiriași în parcul P3 Bucharest

Trei noi chiriași în parcul P3 Bucharest

P3 Logistic Parks a semnat noi contracte de închiriere cu Agricover, Banafruit Distribution și Interbrands pentru peste 11.000 mp în parcul P3 Bucharest.

“Parcul P3 nu oferă doar spații de depozitare, ci o adevărată comunitate. Mereu încercăm să lucrăm în parteneriat cu clienții noștri și să le oferim tuturor oportunitatea de a-și dezvolta afacerea, fiind flexibili, orientați către nevoile lor, și asigurându-le spații de depozitare la cele mai înalte standarde internaționale de calitate”, spune Emilia Bocan, Senior Leasing and Development Manager la P3 în România.

Agricover a închiriat 4.500 mp în depozitul 9 și va depozita aici inputuri destinate producției agricole – semințe și pesticide. Agricover Holding este principalul jucător din agribusiness-ul românesc, cu o activitate de peste 18 ani. Cu un model de afacere puternic integrat, Agricover susține eficiența întregului lanț valoric din agricultură, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România. Agricover deservește peste 4.700 clienți fermieri care lucrează 1,9 milioane hectare teren arabil la nivel național.

Un alt client nou în parc este Banafruit Distribution, o companie care importă-exportă și distribuie peste 50 tipuri de fructe și legume proaspete peste tot în lume pe parcursul întregului an. Banafruit Distribution a închiriat 3.000 de mp și va putea să-și gestioneze mai eficient logistica și distribuția.

Interbrands este unul dintre primii chiriași ai parcului P3 Bucharest, de acum mai bine de 10 ani, iar acum a  semnat o extindere a spațiului de depozitare cu încă 3.500 mp, în scopul depozitării și manipulării de produse farmaceutice prin compania afiliată Europharm Distribuție. Ca urmare a acestei extinderi, Interbrands ocupă în prezent un total de 20.000 mp în cadrul parcului P3 Bucharest. Interbrands Marketing & Distribution este una dintre cele mai importante companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România, aproximativ 8% din bunurile de larg consum din România trecând anual prin sistemul său logistic. Compania deservește peste 27.000 de locații comerciale în toată țara, care sunt aprovizionate săptămânal, printr-o rețea națională bazată pe 3 centre logistice, multiple locații de cross-docking, și o flotă de peste 1.200 de vehicule.