Home Logistics Curierat și e-commerce Tranzacție pe piața de e-fulfillment din România: Cargus achiziționează QeOPS

Tranzacție pe piața de e-fulfillment din România: Cargus achiziționează QeOPS

Tranzacție pe piața de e-fulfillment din România: Cargus achiziționează QeOPS

Cargus achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al QeOPS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de e-fulfillment și soluții personalizate de logistică din România.

Achiziția va consolida oferta de servicii cu valoare adăugată pe care Cargus o oferă clienților săi, în linie cu investițiile strategice ale companiei din ultimii doi ani, concentrate pe digitalizare și îmbunătățirea experienței generale a clienților. Mai mult, tranzacția subliniază angajamentul companiei față de segmentul de comerț electronic, care se așteaptă să își continue trendul ascendent, printr-o creștere de câte două cifre în următorii ani.

„Achiziția permite Cargus să își extindă oferta de servicii, oferind clienților noștri servicii de e-fulfillment personalizate și să ne susțină în continuare angajamentul față de digitalizarea și eficientizarea operațiunilor. Suntem încântați de acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu Paul și echipa QeOPS,”  a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus. 

Paul Copil, co-fondator și CEO al QeOPS, a adăugat:Suntem încântați să colaborăm cu Cargus în următoarea fază de creștere a ecosistemului de comerț electronic din România. În viziunea noastră, capabilitățile și infrastructura Cargus, combinate cu accentul QeOPS pe fulfillment, vor permite grupului rezultat din această tranzacție să ofere cele mai bune soluții specializate clienților ambelor companii.”

Paul Copil, co-fondator și CEO al QeOPS, va păstra o participație minoritară semnificativă și va continua să conducă QeOPS în următoarea sa fază de creștere, cu sprijinul Cargus.