Home Logistics Depozitare Altex își dublează suprafața hub-ului logistic

Altex își dublează suprafața hub-ului logistic

Altex își dublează suprafața hub-ului logistic

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, își extinde suprafața de depozitare în P3 Bucharest.

Retailerul a semnat un nou contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 mp în cel mai mare parc logistic din România. Prin acest acord, Altex își dublează suprafața hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapidă ale business-ului.

Altex mai ocupă un spațiu de 15.500 mp într-o hală existentă din parc, iar odată cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu încă 15.000 mp în cea mai nouă clădire construită în P3 Bucharest, ajungând astfel la un total de peste 30.000 mp închiriați în acest parc.

“Altex este chiriaș al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prosperă și ne bucurăm că P3 poate sprijini această creștere continuă. Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spații logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaționale reduse, precum și de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Dezvoltarea recentă a peste 90.000 mp de noi spații logistice în P3 Bucharest a permis Altex să se extindă. Asemenea tuturor noilor clădiri construite de P3, acest depozit depășește standardele europene de mediu și permite reducerea costurilor operaționale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o înălțime utilă de 11,5 metri, mai înalt decât majoritatea spațiilor industriale din București.

P3 deține, în prezent, 305.000 mp dispuși în 11 clădiri, în parcul logistic P3 Bucharest, care este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului. Parcul se află pe autostrada A1 și în imediata apropiere a șoselei de centură a Bucureștiului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.