Home Intermodal Cartrans Preda va avea un nou CEO începând cu 2019

Cartrans Preda va avea un nou CEO începând cu 2019

Cartrans Preda va avea un nou CEO începând cu 2019

Din 1 ianuarie 2019, George Ilie va fi noul CEO al Cartrans Preda, unul dintre cei mai mari transportatori români. Acesta va prelua “ștafeta” de la actualul CEO al companiei, Decebal Popescu, care a îndeplinit această funcție timp de 7 ani.

George Ilie are 35 ani și experiențe relevante în domenii precum logistica, management de flotă și distribuție precum și în zona de expediții.
“Am acceptat o mare provocare, aceea de a coordona activitatea unuia dintre cei mai mari transportatori din Prahova, în condițiile date de piața de transport din Europa și cadrul legislativ din România. M-a atras acest proiect având în vedere modul în care Cartrans Preda își desfășoară activitatea în această piațăde, prin menținerea standardelor de calitate pentru serviciile oferite și a exigențelor în materie de respectare a cerințelor legale. Domeniul în care activăm este extrem de competitiv însă sunt încrezător că se poate face performanță alături de o echipă de profesioniști. Obiectivele propuse pe termen lung sunt acelea de a diversifica activitățile de transport și portofoliul de clienți, precum și creșterea constantă a flotei și a gradului de utilizare a acesteia”, a declarat George Ilie.

După 14 ani de activitate în cadrul Cartrans Preda, Decebal Popescu va activa începând cu 2019 în domeniul consultanței.
Cu peste 24 de ani experiență pe piața europeană, grupul Cartrans oferă servicii complete de transport și expediții de marfă. Compania este recunoscută ca un transportator rutier intern și internațional specializat pe transporturi FTL cu semiremoci Megatrailer XL.