Home Intermodal DFDS își extinde rețeaua în Europa de Est prin achiziția ICT Logistics

DFDS își extinde rețeaua în Europa de Est prin achiziția ICT Logistics

DFDS își extinde rețeaua în Europa de Est prin achiziția ICT Logistics

Pentru a extinde și dezvolta în continuare serviciile logistice la nivel european, DFDS a achiziționat 100% din capitalul social al companiei de transport daneze ICT Logistics ce furnizează de soluții de transport între Scandinavia și Europa de Est, în special Rusia, Ucraina, România, Letonia și Lituania. DFDS deține 19,9% din acțiunile din ICT Logistics din 2006.

„ICT Logistics îmbunătățește într-o mare măssură oferta noastră pentru clienții care fac comerț în Europa de Est. Extinderea rețelei logistice completează, de asemenea, rețeaua de rute de feribot din regiunea Baltică”, spune Niklas Andersson, vicepreședinte executiv și șef al diviziei logistice al DFDS.

ICT Logistics oferă soluții de transport FTL și LTL, precum și grupaj între Scandinavia și Europa de Est (țările CSI) pentru o bază atractivă de clienți, inclusiv mari companii industriale daneze. Sediile companiei în afara Danemarcei se află la Moscova, Kaluga, Lviv, Kiev, București, Riga și Klaipeda. În plus, compania are un birou și în Hamburg.

„Logistica ICT îmbunătățește foarte mult oferta noastră pentru clienții care tranzacționează cu Europa de Est. Extinderea rețelei noastre logistice completează, de asemenea, rețeaua noastră de rute de feribot din Baltica ”, spune Niklas Andersson, vicepreședinte executiv și șef al diviziei logistice.

ICT Logistics oferă soluții de transport pentru încărcări complete și parțiale, precum și grupaj între Scandinavia și Europa de Est (țările CSI) pentru o bază atractivă de clienți, inclusiv mari industrii daneze. Sediile principale din afara Danemarcei sunt Moscova, Kaluga, Lviv, Kiev, București, Riga și Klaipeda. În plus, compania are un birou în Hamburg.

Modurile de transport utilizate includ transportul rutier, aerian, maritim, fluvial și feroviar. Serviciile include transport pentru mărfuri supradimensionate, depozitare, distribuție și vămuire. ICT Logistics își operează propriile companii de transport în Lituania și Rusia.

Operațiunile includ o flotă de aproximativ 600 de remorci și 20 de camioane deținute. Compania are 80 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 260 milioane DKK (aproximativ 35 milioane euro).

Tranzacția este supusă aprobării autorităților competente. ICT Logistics va fi integrată în grupul DFDS după închiderea tranzacției.