Home Intermodal CEVA lansează o nouă platformă digitală pentru clienți

CEVA lansează o nouă platformă digitală pentru clienți

CEVA lansează o nouă platformă digitală pentru clienți

Compania de transport și logistică CEVA a lansat o nouă platformă de rezervări – myCEVA, continuând astfel eforturile de transformare digitală.

Sistemul va fi inițial folosit doar pentru rezervarea de servicii de transport maritim și va fi ulterior extins și pentru serviciile de transport aerian și rutier, însă nu a fost anunțată o data concretă pentru acestea.

Platforma le oferă clienților un control mai bun asupra proceselor de rezervare a serviciilor de transport și îmbunătățește eficiența printr-un grad mai mare de automatizare, declară compania.

După o fază pilot care a avut loc în luna mai pe piața din SUA, compania de logistică lucrează pentru a oferi acoperire pe myCEVA pentru toate modurile de transport și în toate regiunile lumii și lansează etapizat serviciul pentru clienții săi pe segmentul de transport maritim utilizând rute comerciale specifice din/către SUA, China și India.

Din această vară, myCEVA va fi disponibilă pentru importatorii și exportatorii din Japonia, Coreea, Taiwan, Singapore, Vietnam și Marea Britanie și până în toamna anului 2020 platforma va fi disponibilă în toată Europa, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu și America Latină.