Home Logistics C.H. Robinson și Microsoft fac echipă pentru digitalizarea lanțului de aprovizionare

C.H. Robinson și Microsoft fac echipă pentru digitalizarea lanțului de aprovizionare

C.H. Robinson și Microsoft fac echipă pentru digitalizarea lanțului de aprovizionare

C.H. Robinson, important jucător de piața de transport și logistică globală și Microsoft au semnat un acord de colaborare pentru a accelera procesul de digitalizare și inovație în transport.

Colaborarea va presupune integrarea tehnologiilor Navisphere®, deținută de C.H. Robinson și Microsoft Azure și Azure IoT pentru a răspunde nevoilor lanțurilor de aprovizionare globale și pentru a permite vizibilitatea în timp real pentru clienții C.H. Robinson.

“Viteza cu care lucrurile se schimbă în supply chain astăzi este nemaiîntâlnită. Capacitatea de scalare rapidă și adaptarea tehnologiei noastre este cee ace îi va ajuta pe clienții noștri să obțină un avantaj competitiv,” a declarat Chris O’Brien, CCO C.H. Robinson. “Pe măsură ce continuăm să investim și să dezvoltăm tehnologia construită de și pentru experții în supply chain, ne dorim să facem parteneriate cu cele mai bune companii care aduc valoare adăugată clienților noștri. Prin intermediul platformei cloud Azure a Microsoft câștigăm mai multă capacitate de scalare, securitate de datelor și viteză crescută a aplicațiilor, care vor aduce beneficia clienților și transportatorilor din întreaga lume.

Prin această colaborare, platforma C.H. Robinson, Navisphere în sinergie cu Azure IoT Central va putea integra instrumente IoT de monitorizare care măsoară factori precum temperatură, umiditate, înclinare, lumină, presiune în transport pentru a le oferi clienților informații și mai detaliate legate de mărfurile lor. C.H. Robinson și Microsoft lucrează cu multe din companiile din Fortune 250, ceea ce înseamnă că această alianță va facilita scalarea și dezvoltarea de soluții care să furnizeze o eficiență și mai bună a lanțului de aprovizionare, informații în timp real și vizibilitate pentru unii dintre cei mai mari expeditori din lume.

Cele două companii au deja o istorie îndelungată împreună. Microsoft utilizează Navishere pentru vizibilitate în timp real a stocurilor la nivel global. În plus, în colaborare cu Microsoft, C.H. Robinson a construit Navisphere Vision, un instrument global pentru vizibilitate în timp real ce utilizează soluțiile Azure IoT, machine learning și analize predictive pentru a evalua potențialele întreruperi în lanțurile de aprovizionare.

Prin divizia TMC a C.H. Robinson și Navisphere Vision, Microsoft utilizează inovații în propriul lanț de aprovizionare pentru a furniza mai multă predictibilitate și a lua decizii în mod proactiv în diferitele sale divizii.

“Supply chain-ul viitorului este mai inteligent, mai puțin volatil și mai ușor de navigat cu un nou grad de vizibilitate datorită puterii acestei relații. Prin intermediul acestei colaborări, clienții noștri primesc un avantaj competitiv important, dar și expertiză,” a declarat Jordan Kass, președinte Managed Services al C.H. Robinson.