Home Companii Cum se optimizează inteligent un buget de călătorii?

Cum se optimizează inteligent un buget de călătorii?

Cum se optimizează inteligent un buget de călătorii?

Weco Travel în parteneriat cu Lufthansa Group, TravelPort și DCS+,  lideri în domeniul soluțiilor și tehnologiilor pentru managementul călătoriilor de afaceri, organizează pe 15 septembrie evenimentul devenit tradiție, IDEI INTELIGENTE PENTRU OPTIMIZAREA BUGETULUI DE CĂLĂTORII.

Evenimentul propune o nouă abordare a bugetului călătoriilor de afaceri al companiilor și vine în întâmpinarea nevoilor acestora cu soluții și tehnologii de ultimă generație, menite să eficientizeze activitatea și să transforme bugetul din cost în profit.

  • Când ați realizat ultima dată o analiză a bugetului de călătorii al companiei dumneavoastră?
  • Dețineți controlul total asupra costurilor directe? Dar al celor indirecte?
  • Ce măsuri ați întreprins pentru a optimiza costurile și cum ați putea obține mai mult de la bugetul dumneavoastră de călătorii în viitor?

Aflați răspunsurile la aceste întrebări și nu numai confirmând participarea la eveniment printr-un email la adresa madalina@intermodal-logistics.ro sau telefonic la numărul 0726 172 417.

 

Weco Travel este unul dintre liderii de piață în ceea ce privește managementul corporate travel în România, în zona CEE (Ungaria, Slovacia și Cehia) prin partenerii săi la nivel de WECO Grup și de asemenea, la nivel mondial.

Cu peste 540 de filiale și companii asociate în întreaga lume, Lufthansa este cel mai popular grup aerian din România, cu cea mai mare cotă de piață din țară, care oferă o gamă variată de soluții de călătorie pentru clienții corporate.

Travelport este o platformă de comerț pentru călătorii ce furnizează soluții de distribuție, tehnologie, plată sau alte soluții pentru industria globală de turism și călătorii. Travelport furnizează servicii de distribuție pentru 400 de linii aeriene la nivel global, inclusiv pentru companiile low-cost.