Home Logistics 3 PL Retail & FMCG Logistics Forum 2016, un nou eveniment marca Intermodal&Logistics

Retail & FMCG Logistics Forum 2016, un nou eveniment marca Intermodal&Logistics

Retail & FMCG Logistics Forum 2016, un nou eveniment marca Intermodal&Logistics

Apariția unor noi modele de consum, segmentarea și diversificarea piețelor, crearea unor noi canale de comert și distribuție, toate aflate sub umbrela globalizării, reprezintă oportunități și provocări pentru companiile producătoare și retaileri, astfel că ne dorim ca prin evenimentul Retail & FMCG Logistics Forum 2016 să punem la dispoziție uneltele necesare dezvoltării de noi soluții inteligente pentru activitatea logistică.

Retail & FMCG Logistics Forum 2016 reprezintă primul eveniment dedicat logisticii și managementului supply chain-ului în industria bunurilor de larg consum, fiind organizat sub marca Intermodal & Logistics.

Pornind de la premisa că logistica este un factor cheie care poate transforma provocările în oportunități și costurile în profit, Retail&FMCG Logistics Forum conturează un cadru de discutii, dezbateri și împărtășirea experiențelor și know-how-ului între retaileri și producători printr-un concept care, dincolo de prezentările comerciale, își dorește să pună accentul pe promovarea bunelor practici în domeniu și colaborarea între jucătorii din industrie.

Evenimentul se va desfășura pe 27 octombrie, Hotel Ramada Bucharest Parc, între orele 9:00-16:00 și va aborda două tematici principale.

  • De la producător la retailer: transformarea și adaptarea operațiunilor logistice
  • Fața nevăzută a comerțului online

Primul panel țintește noile tendințe privind modul în care alimentele, băuturile, produsele cosmetice sau cele de curățenie sunt cumpărate și consumate, la care se adaugă profilul în schimbare al consumatorilor și infrastructura de transport, care aduc provocări semnificative pentru producători, retaileri și companiile logistice a căror sarcină este să livreze produsele în siguranță, la timp și la un cost rezonabil.

  • Cost control în logistica FMCG
  • Exigență și eficiență: proiectarea rețelelor de distribuție în retail și FMCG
  • Logistica în retailul modern și transformarea supply chain-ului producătorilor
  • Reverse logistics: competență de bază în retail și FMCG

Într-o epocă în care conceptul de “retail” a devenit interconectat și interdependent de “online” și “omnichannel”, consumatorii înarmați cu un smartphone, o tabletă și un latop dictează trendul, modul în care vor să cumpere și locul de unde vor să cumpere. Comerțul nu mai are granițe și nici logistica, aceasta devenind tema centrală de dezbatere al celui de-al doilea panel al evenimentului – Fața nevăzută a comerțului online.  

  • Strategie, structura, implementare – drumul către eficiența livrărilor “last-mile”
  • Retail tradițional versus retail online – producătorii și retailerii dezvoltă noi modele logistice.
  • Digital single market – redefinind granițele comerțului online

Prețul unui bilet este de 130 EUR+TVA

110 euro+TVA preț preferențial pentru membrii ARILOG

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment contactați

Mădălina Kerestely – madalina@intermodal-logistics.ro sau 0726 172 417

Ramona Popa – ramona@intermodal-logistics.ro sau 0734 930 783