Home Logistics Comerț international DKV Euro Service își extinde reţeaua în România

DKV Euro Service își extinde reţeaua în România

DKV Euro Service își extinde reţeaua în România

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieţei în România, a înregistrat o cifră de afaceri de 232 milioane euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 19,5% faţă de anul anterior și cu 8% mai mult decât estimarea iniţială a companiei.

În comparaţie cu 2015, baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere cu 36 de procente, compania deţinând în acest moment o cotă de piaţă de 12% pe segmentul de transport internaţional.

“În 2017 DKV se va concentra pe dezvoltarea serviciilor şi a reţelei de parteneri locali pentru a valorifica tendinţa pozitivă a pieţei pe care o observăm. Piaţa din România are un potenţial mare de dezvoltare – sunt peste 36.000 de companii active atât în domeniul transportului de mărfuri, cât şi al celui de persoane. Cota de piaţă spre care ţintim în acest an este de 15% din segmentul de transport internaţional şi o cifră de afaceri de 260 de milioane de euro” declară Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service România&Ungaria. Echipa locală a DKV Euro Service numără în prezent 16 persoane, în creștere de la 12 în 2015 și aproape dublu comparativ cu 2014.

Prezentă pe piaţa locală de nouă ani, DKV Euro Service și-a dezvoltat constant gama de produse și servicii dedicate clienţilor săi. În România, clienţii DKV pot beneficia de o reţea locală extinsă, de peste 700 de staţii (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc), urmând ca și în acest an reţeaua să fie extinsă. Plata taxelor de drum în Europa este un aspect important pentru transportatori, DKV oferindu-le clienţilor soluţii și pe acest segment. Mai mult, DKV, alături de partenerii săi T-Systems International şi Daimler AG au iniţiat primul proiect de dezvoltare a unei platforme pentru decontarea taxei de drum la nivel european, utilizînd un singur aparat. Recent au fost obţinute și ultimele aprobări ale parteneriatul dintre DKV Euro Service, T-Systems International şi Daimler AG, pentru joint venture-ul care va dezvolta platforma Toll4Europe, iar lansarea oficială este planificată pentru anul 2018.

Portofoliu extins  de servicii online

Clienţii DKV şi utilizatorii aplicaţiei DKV APP au de acum acces la şi mai multe informaţii privind costurile combustibillilor deoarece compania a extins transparenţa preţurilor carburanţilor în Uniunea Europeană cu trei noi pieţe. Astfel, după Germania și Franţa, DKV oferă în timp real și preţurile carburanţilor din Italia, Spania și Portugalia. De asemenea, serviciile online ale companiei devin din ce în ce mai populare în rândurile clienţilor. Platforma eServices a DKV Euro Service cuprinde instrumente on line de tipul  DKV app, DKV Maps,  DKV Interfaces,  DKV Cockpit, DKV eReporting cu ajutorul cărora clienţii îşi pot reduce substanţial efortul de administrare, întrucât au acces oricând la date şi informaţii diverse şi importante pentru business-ul lor: acces în  timp real la preţul carburantului din mai multe ţări, planificator de rute, detalii despre rambursări de taxe, precum şi harta punctelor de acceptanţă.