Home Logistics Supply Chain TimoCom lansează aplicaţia TC Transport Order®

TimoCom lansează aplicaţia TC Transport Order®

TimoCom lansează aplicaţia TC Transport Order®

Timocom extinde cea mai mare platformă de transport din Europa cu o nouă aplicaţie. După lansarea Tc Transport Order® care va avea loc în următoarea perioadă, Timocom le va permite celor 110.000 de utilizatori să efectueze tranzacţii digitale prin intermediul platformei. Odată cu această realizare, Timocom aduce clienţilor săi plus valoare în ceea ce privește optimizarea digitală a proceselor.

Prin noua aplicaţie, partenerii comerciali își vor derula pentru prima dată comenzile de transport direct în cadrul platformei TimoCom, iar ca urmare integrarea digitală în reţea dintre beneficiari și prestatori va deveni semnificativ mai eficientă. Introducerea aplicaţiei TC Transport Order® și-a adus un aport important la dezvoltarea digitală a platformei de transport. „Pentru clienţii noștri aceasta înseamnă, înainte de toate, o economisire semnificativă de timp  și o reducere a costurilor de procesare datorită prelucrării digitale și evitării fracţionării mediilor”, explică Gunnar Gburek, reprezentant al TimoCom.

Solicitaţi transporturi pe cale digitală și administraţi comenzile centralizat

Prin funcţia de solicitare de oferte de transport din TC Transport Order® este posibil ca beneficiarii să solicite oferte de transport în paralel de la mai mulţi parteneri – în timp real și la preţurile curente. Dintre toate ofertele primite este foarte simplu pentru utilizator să o aleagă pe cea optimă. Prestatorii potenţiali pot analiza mai multe comenzi prin solicitările concrete primite. Comanda este derulată apoi printr-o ”strângere de mână digitală” în TC Transport Order®. Acolo ambii parteneri au o imagine de ansamblu asupra tuturor comenzilor de transport și a statutului acestora. Comenzile pot fi administrate oricând centralizat în platforma TimoCom pentru organizaţia proprie. În plus, utilizatorii TimoCom vor primi notificări referitoare la evenimente relevante pentru ei – de asemenea direct, în cadrul platformei de transport. De la începutul lunii iulie TC Transport Order® va optimiza procesele comerciale între transportatori, casele de expediţii și firmele care au marfă de transportat și va reprezenta o îmbunătăţire în activitatea cotidiană a platformei de transport TimoCom