Home Intermodal DKV Mobility intră în parteneriat cu Truck Parking Europe

DKV Mobility intră în parteneriat cu Truck Parking Europe

DKV Mobility intră în parteneriat cu Truck Parking Europe

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility oferă acces la locuri de parcare securizate pentru camioane.

Pentru a-și ajuta clienții să-și protejeze șoferii și mărfurile, compania a lansat un parteneriat cu platforma Truck Parking Europe. Accesul la această platformă permite clienților DKV Mobility să rezerve în avans locuri de parcare securizate în peste 70 de parcări din 18 țări europene.

Acest lucru se poate face fie prin intermediul paginii web Truck Parking Europe, fie prin intermediul aplicației Truck Parking Europe, care procesează CARDUL DKV pentru a deconta costurile de parcare.

Furturile de marfă provoacă daune de milioane de euro anual

 Noul serviciu de rezervare a locurilor de parcare securizate este disponibil în Austria, Belgia, Croația, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Letonia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania și Regatul Unit.

Furtul de marfă provoacă companiilor de transport pierderi de milioane de euro în fiecare an. De exemplu, în luna februarie 2022, în Spania, Franța și Marea Britanie din furturile înregistrate de TAPA EMEA Intelligence System (TIS), au rezultat pierderi de 1,2 milioane euro.

„Accesul la locuri de parcare securizate este important pentru clienții noștri”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem încântați să colaborăm cu Truck Parking Europe, care pune la dispoziție o soluție extrem de profesională, care permite rezervarea convenabilă a parcării, din mers, și economisește timpul și reduce costurile clienților noștri”.

„Odată cu acceptarea cardului DKV, clienții companiei au acum ocazia să folosească serviciul nostru de parcare pentru camioane”, spune Niels de Zwaan, Head of International Sales & Director Parking la grupul LOGPAY. „Ca urmare, deținătorii de carduri DKV vor beneficia de faptul că pot găsi, rezerva și plăti cu ușurință locurile noastre de parcare securizate pentru camioane. Acest lucru ajută, de asemenea, la reducerea furtului de marfă și a amprentei de CO2.”