Home Logistics Curierat și e-commerce Economy International, un nou serviciu DPD România

Economy International, un nou serviciu DPD România

Economy International, un nou serviciu DPD România

DPD România lansează serviciul Economy International pentru livrările în țările Uniunii Europene, cu prețuri cu până la 20% mai mici comparativ cu prețurile standard. Serviciul Economy International pentru trimiterile în Uniunea Europeană vine în completarea serviciilor lansate de DPD România în prima parte a acestui an: DPD Express Regional, prin care timpul de livrare este redus la 24-48H pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria, 48-72h pentru Grecia și DPD Classic Polonia (4 zile). Serviciile includ două încercări de livrare, track&trace online, dovada livrării diponibilă electronic și o limită de răspundere colet de până la zece ori valoarea transportului.

„Observăm că tot mai mulți români trimit sau primesc colete în străinătate, fapt ce ne obligă să fim competitivi și să lansăm noi servicii pentru clienți. În anul Centenarului Marii Uniri, lansăm o campanie destinată trimiterilor în țările Uniunii Europene, prin care ne dorim ca orice român să poată trimite un obiect de acasă celor dragi aflați în străinătate”, declară Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Serviciul va fi disponibil până la data de 31 decembrie 2018, iar lista completă a țărilor incluse și a timpilor de livrare poate fi consultată accesand http://europa.dpd.ro/.