Home Logistics Comerț international Frisbo atrage 500.000 euro investiție de la Neogen

Frisbo atrage 500.000 euro investiție de la Neogen

Frisbo atrage 500.000 euro investiție de la Neogen

Frisbo, primul furnizor de servicii complete de e-fulfillment din România a atras o investiție de 500.000 de euro de la Neogen, business-ul ajungând astfel la o evaluare de 3 milioane euro.

Adițional, Neogen va achiziționa de la fondatori părți sociale de aproximativ 100.000 de euro și va ajunge să dețină circa 20% din acțiunile Frisbo, declară reprezentanții companiei.

„Pentru a integra mai mulți operatori logistici și a permite magazinelor online sa acceseze ușor acest tip de servicii din fața calculatorului, dezvoltarea aplicațiilor Frisbo și automatizarea completă a întregului proces este absolut necesară. Pentru asta e nevoie să investim in dezvoltarea produsului Frisbo”, declară Bogdan Colceriu, Fondator Frisbo.

Frisbo își propune extinderea rețelei de logistică în România și în străinătate, alături de o creștere exponențială a numărului de clienți. Momentan, Frisbo operează spații de depozitare în Brașov, București, Giurgiu și Cluj.

Compania gestionează procesele operaționale și logistice a circa 70 de magazine online din țară, localizate în orașe precum București, Brașov, Cluj, Timișoara dar și din țări precum Olanda, Elveția sau Bulgaria care își comercializează produsele în România. Planul pe care îl are compania pe termen lung include extinderea la nivel regional, compania uitându-se spre piețele învecinate și regionale.

Frisbo oferă servicii complete de e-fulfillment, de la depozitare, pick&pack, facturare, emitere AWB, livrare prin curieri, și până la call center dedicat. Compania folosește soluții cloud de management a comenzilor și stocurilor, atrăgând capacitățile de procesare și depozitare a diverși logisticieni, în timp ce oferă magazinelor online vizibilitate în timp real asupra operațiunilor lor. În 2017, compania a ridicat o primă rundă de investiții de 250.000 euro la o evaluare de 1,5 milioane euro de la investitorul clujean Mircea Ilea.