Home Intermodal Ford Trucks semnează un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vânzare în Europa de Vest

Ford Trucks semnează un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vânzare în Europa de Vest

Ford Trucks semnează un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vânzare în Europa de Vest

După lansarea cu succes a noului său autotractor F-MAX, Ford Trucks și-a crescut și obiectivul de expansiune și a semnat un acord cu TIP Trailer Services pentru extinderea rețelei sale de servicii post-vânzare din Europa de Vest.

După ce și-a stabilit prezența în Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Turcia, Ford Trucks își dezvoltă rețeaua de dealeri pe piața europeană, accelerând ân același timp creșterea numărului de țări în care este prezent la 51 până în 2020.

În urma succesului internațional al noului său tractor F-MAX, câștigător al premiului International Truck of the Year în cadrul IAA 2018, Ford Trucks a ajuns la un acord pentru a crește rapid numărul punctelor de service din Europa de Vest.

În urma parteneriatului semnat între Ford Trucks și TIP Trailer Services, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii post-vânzare din Europa de Vest, TIP va oferi servicii de garanție, precum și servicii proactive pentru vehiculele Ford Trucks din regiune.

Comentând cu privire la parteneriat, vicepreședintele Ford Trucks, Serhan Turfan, a declarat: „Ford Trucks se dezvoltă rapid la nivel mondial, ca societate care combină aproape 60 de ani de experiență în producția de camioane, cu capacitatea de a dezvolta produse specifice diferitelor piețe de export, inclusiv motoare noi. Aprecierea și entuziasmul la nivel mondial de care se bucură F-MAX, pe care l-am dezvoltat pornind ​​de la zero, a reprezentat o forță motrică importantă care a dus la creșterea obiectivului nostru de expansiune internațională. În paralel cu obiectivul nostru de creștere pe piețele din Europa de Vest, cooperarea cu TIP Trailer Services va contribui semnificativ la obiectivul nostru permanent de asistență continuă pentru clienți. Credem că această cooperare va aduce rezultate pozitive ambelor părți.”

Tip Trailer Services, Paul Beadle, Chief Operating Officer a declarat: „Suntem foarte încântați de această cooperare și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Ford Trucks în drumul lor spre creștere strategică în Europa de Vest. Suntem de părere că acesta este un parteneriat extraordinar pentru ambele părți și că va oferi multe avantaje.”