Home Industrial Frigoglass a reluat activitatea fabricii din Timișoara

Frigoglass a reluat activitatea fabricii din Timișoara

Frigoglass a reluat activitatea fabricii din Timișoara

Frigoglass a reluat activitatea de producție a echipamentelor frigorifice comerciale la Timișoara, după incendiul puternic din luna iunie 2021.

Activitatea de producție a companiei se desfășoară în prezent într-o hală închiriată în cadrul Platformei Industriale Incontro din Timișoara, urmând ca fabrica să fie reconstruită în scurt timp.
”Compania Frigoglass este ferm decisă să păstreze un număr cât mai mare de angajaţi pentru a le asigura clienţilor săi echipamente premium de refrigerare, precum şi să asigure o reconstrucţie rapidă a fabricii sale, care se doreşte să devină operaţională în trimestrul al patrulea din 2022. Echipa de conducere Frigoglass România îşi exprimă recunoștința faţă de angajaţi, furnizori şi autorităţi locale pentru sprijinul acordat în reluarea rapidă a activităţii de producţie în România”, au declarat reprezentanții companiei.

Frigoglass și-a suspendat activitatea de producție în România și a transferat cea mai mare parte a operațiunilor în Rusia, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de 5-6 iunie 2021, în urma căruia fabrica a ars complet. La Timișoara, Frigoglass producea vitrine frigorifice pentru băuturi răcoritoare.

Compania Frigoglass are sediul central în Grecia și este partener strategic al brandurilor de top din domeniul băuturilor. Este lider mondial în domeniu producătorilor de produse pe piața Ice Cold Merchandisers (ICM), dar și principalul furnizor pentru ambalaje de sticlă în mare parte a Africii de Vest pentru acest sector.