Home Companii Gebrüder Weiss a inaugurat o nouă filială în Turcia

Gebrüder Weiss a inaugurat o nouă filială în Turcia

Gebrüder Weiss a inaugurat o nouă filială în Turcia

Furnizorul internațional de servicii logistice Gebrüder Weiss a deschis un nou sediu în Istanbul, Turcia.

Noua filială va oferi servicii de transport rutier de mărfuri, soluții multimodale și soluții pentru transportul aerian și maritim.

Potențialul economic important al Turciei va ajuta compania să se poziționeze ca furnizor de servicii logistice complete pe piața locală, aflată într-o continuă dezvoltare. Potrivit declarațiilor lui Vojislav Jevtic, Manager Regional Air & Sea Turcia/Caucaz, exporturile din această țară vor crește la aproximativ  500 de miliarde de dolari, până în 2023. Totodată, Thomas Moser, Manager Regional Sud-Est/CSi, a subliniat importanța dechiderii noului sediu din Turcia, pe care îl consideră ca fiind o poartă către Caucaz și Orientul Apropiat: “Producătorii turci s-au îndreptat puternic către Orientul Apropiat în timpul crizei financiare din 2008, ceea ce le-a permis să  facă față destul de bine efectelor economice negative.”

Gebrüder Weiss beneficiază de o prezență puternică pe piețele din sud-estul Europei, unde oferă servicii de logistică și transport, prin cele 80 de birouri, între Basel și București.