Home Companii FlexLink a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

FlexLink a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

FlexLink a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

Compania FlexLink, furnizorul de transportatoare modulare și echipamente industriale automatizate flexibile, a prelungit până în 2016 contractul cu Khuene+Nagel, în calitate de furnizor exclusiv de servicii de logistică și transport.

Kuehne +Nagel va continua să coordoneze toate transporturile internaționale pentru FlexLink, de la centrul din Poznan, Polonia. Compania va furniza servicii de transport maritim și aerian către mai mult de 30 de destinații din întreaga lume, dar și servicii de grupaj în toată Europa. Contractul include, de asemenea, și obținerea autorizațiilor vamale, acoperind astfel toate necesitățile logistice ale FlexLink și ale clienților săi, door-to-door.

Referitor la reînnoirea contractului cu Kuehne + Nagel, Svante Anderholm, Chief Operations Officer al FlexLink a declarat: “Suntem extrem de mulțumiți de colaborarea cu Kuehne + Nagel, care este partenerul nostru în peste 60 de țări. Ne bucurăm că putem continua această colaborare și credem că vom reuși o optimizare și mai bună a supply chain-ului nostru.”