Home Logistics Depozitare Oresa Industra construiește noi spații logistice la Iași și Arad

Oresa Industra construiește noi spații logistice la Iași și Arad

Oresa Industra construiește noi spații logistice la Iași și Arad

Suedezii de la Oresa Industra se extind în România odată cu adăugarea în portofoliu a noi spații logistice la Iași și Arad.

În urma finalizării cu success a unei noi clădiri de 10.000 mp în cadrul Industra Park Iași, suprafața parcului logistic a crescut la 35.000 mp. Parcul logistic dezvoltat de Oresa Industra, divizia de real-estate a fondului de investiţii Oresa, reprezintă primele spații clasa A livrate în Iași în acest an.

De asemenea, Oresa Industra își continuă planurile de dezvoltare în Iasi prin lansarea unui proiect nou, aflat în stadiul de planificare, ce va aduce încă 15.000 mp de spații logistice și industriale.

În paralel, dezvoltatorul imobiliar desfășoară construcția unui proiect de 33,000 mp în Arad, consolidându-și prezența și în această regiune.
“Suntem încântați că odată cu finalizarea extinderii am reușit să obținem un grad de ocupare de 100%. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri. 

Perspectivele unui oraș universitar mare, disponibilitatea forței de muncă calificată, dezvolarea infrastructurii rutiere, a transportului metropolitan și a Aeroportului Iași reprezintă pentru noi argumente de a continua investițiile în regiune,” a declarat Lorena Brehuescu Investment and Leasing Manager Oresa Industra.

Odată finalizate, cele noi două proiecte din Iasi și Arad vor aduce portofoliul Oresa Industra la peste 90,000 mp de spații logistice și de producție moderne.