Home Logistics Depozitare Mobexpert a închiriat un depozit de 1.400 mp în Oresa Industra Park din Iași

Mobexpert a închiriat un depozit de 1.400 mp în Oresa Industra Park din Iași

Mobexpert a închiriat un depozit de 1.400 mp în Oresa Industra Park din Iași

Mobexpert, liderul pietei de mobilier din România, își extinde operațiunile de logistică și de depozitare, prin închirierea a 1.400 mp în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași.

Parcul logistic din Iași se află în proprietatea Oresa Industra, divizia de real estate a family office-ului Oresa. Prin această tranzacție Oresa Industra Park din Iași a ajuns la un grad de ocupare de 100%.

“Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri si suntem încântați de această colaborare. Misiunea noastră este de dezvoltăm partneriate pe termen lung și să rămânem pricipalul jucător din zona Moldovei și nu numai.” a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager Oresa Industra.

Acestă mutare reflectă angajamentul constant pentru eficientizarea și optimizarea operațiunilor de livrare în regiune, subliniind preocuparea continuă a Mobexpert față de calitatea serviciilor oferite clienților săi. Magazinul din Iași este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Baneasa, Pipera și Constanța. Decizia de închiriere reprezintă o mișcare strategică pentru dezvoltarea grupului.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine, iar grupul deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector.

Oresa Industra este principalul jucător de pe piața industrială și de logistică din Iași. În 2023 compania a livrat 10.000 mp de astfel de spații în cadrul Industra Park Iași, ajungând astfel la o suprafață total închiriabilă de 35.000 de metri pătrați.

Spațiile din cadrul parcului din Iași sunt închiriate în proporție de 100%, printre chiriași numărându-se companii precum LEAR Corporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Oresa Industra este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 mp. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33.000 mp într-o locație premium din Arad.

Oresa este o companie de investitii controlată de o familie din Suedia, active în Europa Centrală și de Est din 1995 și cu o prezență activă în România.