Home Intermodal Sinotrans dezvoltă o legătură feroviară între Shenzen și Duisburg

Sinotrans dezvoltă o legătură feroviară între Shenzen și Duisburg

Sinotrans dezvoltă o legătură feroviară între Shenzen și Duisburg

Sinotrans, divizia logistică a China Merchants Group (CMG), a dezvoltat propria legătură feroviară între Shenzen și Duisburg, oferind o alternativă pentru transportul mărfurilor între regiunea Pearl River Delta, din sudul Chinei și Europa.

Ruta din China va traversa Kazakhstan, Rusia, Belarus, Polonia și apoi Duisburg, în Germania.

Guanpeng Li, CEO Sinotrans, a declarat: “Shenzhen împreună cu Greater Bay Area reprezintă una dintre cele mai puternice regiuni economice din China, iar Duisburg este un hub de transport pentru foarte multe companii din Europa. Deschiderea Zonei Lărgite a Golfului joacă un rol crucial în securizarea continuității lanțurilor de aprovizionare între China și Europa și consolidarea contactelor economice.”

Noul serviciu feroviar între Duisburg și Shenzhen reprezintă o altă component a strategiei de dezvoltare constantă a duisport.

Erich Staake, CEO duisport, a explicat: “După ce am conectat Jinan, din nord-estul Chinei și Changsha, în centrul Chinei, la rețeaua noastră, în primăvara acestui an, ne-am îndreptat atenția către creșterea seerviciilor pentru Pearl River Delta. Acest parteneeriat strategic ne consolidează rețeaua.”

Săptămânal, până la 60 de trenuri conectează Dusiburg și o serie de destinații din China.