Home Logistics Depozitare Interbrands investește peste 3 milioane euro în automatizare în noul depozit din P3 Bucharest A1

Interbrands investește peste 3 milioane euro în automatizare în noul depozit din P3 Bucharest A1

Interbrands investește peste 3 milioane euro în automatizare în noul depozit din P3 Bucharest A1

Interbrands, parte a Orbico Group, a închiriat 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1 și va începe un amplu proces de automatizare a proceselor logistice în noul depozit.

Interbrands Marketing & Distribution este deja client al parcului din anul 2006 și a decis să se mute într-un depozit mai mare, care să poată acomoda proiectele de expansiune a operațiunilor din Romania ale Orbico Group.

„În 27 de ani de activitate pe piața din România, Interbrands a crescut organic de la câteva mașini de distribuție și câteva zeci de angajați la peste 1.500 de angajați, 3 centre logistice moderne și 20 puncte de cross-docking, o flotă de peste 1.400 de mașini și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Interbrands reprezintă o soluție completă și performantă de servicii logistice și distribuție, cu acoperire natională, care deservește în prezent peste 20,000 de comercianți din toate canalele de retail, și care este scalabilă pentru a putea acomoda continua expansiune a afacerilor. Avem nevoie de un hub logistic puternic, și în parcul P3 Bucharest A1 am găsit depozite premium, cu dotări la cele mai înalte standarde internaționale, dar și parteneri de discuție onești și deschiși la a găsi soluții în orice împrejurare. Estimăm că întregul proces de automatizare va dura până în 2022 și va fi o investiție de aproximativ 3 milioane de euro,” declară Alexandrina Marinova, Director General, Interbrands Marketing& Distribution.

Apreciem decizia Interbrands de a ne rămâne alături prin extinderea parteneriatului pe care l-am început acum mai bine de 13 ani. Este important pentru noi să oferim partenerilor noștri atât spații de depozitare la standarde internaționale, amplasate într-o locație excelentă, cât și expertiza noastră în domeniu pentru a-i susține în demararea și implementarea procesului de automatizare. Am convingerea fermă că astfel de colaborări valoroase sunt un semnal de încredere și demonstrează seriozitatea cu care P3 își tratează chiriașii, consolidând astfel poziția companiei pe piața din România,” spune Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania.

Înființată în 1993, Interbrands a devenit cea mai importantă companie de distribuție a bunurilor de larg consum din România, partenerul și distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuți producători de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle,  British American Tobacco, Philip Morris, Danone, etc. Din anul 2012 compania a început să producă propriile branduri: Naturalesse, Ops,  Bono, Estime. Interbrands asigură servicii integrate de management al lanțului logistic, acoperind toată aria de activități specifice: de la import, logistică, merchandising și promovare, până la distribuție, vânzare și încasarea banilor, transport și livrare la clienții finali (retaileri sau consumatori). În 2019, Interbrands Marketing & Distribution a fost preluată de Grupul Orbico, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum din Europa Centrală și de Est.