Home Automotive A treia ediție Quality Academy are loc pe 7 iulie

A treia ediție Quality Academy are loc pe 7 iulie

A treia ediție Quality Academy are loc pe 7 iulie

Exact Systems România, lider în domeniul controlului calității, organizează pe 7 iulie la Arad cea de-a treia ediție a Quality Academy. Acest eveniment are la active mai multe ediții consacrate în Europa și deja și în România.

Din dorința de a fi mai mult decât un furnizor de servicii pentru sectorul automotive, Exact Systems România își propune să se implice activ în industrie, oferind un echilibru între teorie și practică.

A treia ediție Quality Academy va cuprinde patru sesiuni de instruire, dedicate managerilor și inginerilor de calitate din industria automotive, evenimentul reprezentând o platformă de informare și schimb de experiență între participanți și lectori.

Lectori de prestigiu din industrie – Ion Iordache, Constantin Stan, Alexandra Niculae, Roland Joldis și Iulian Tomescu vor susține cele 4 workshop-uri. Temele au fost alese ținând cont de cele mai noi cerințe în standardele automotive, și nevoile de instruire identificate în departamentele de calitate.

Participanții edițiilor anterioare, cât și ale celei curente sunt manageri de calitate și ingineri de calitate în companii producătoare de componente automotive, printre care se numără Continental, Takata, Delphi, Adient, Hella, Valeo. La cea de-a treia ediție a Quality Academy sunt așteptați aproximativ 70 de specialiști.

Evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2017 în incinta Hotelului Continental Forum Arad, iar accesul se va face pe bază de invitație.