Home video

video

Automotive Logistics Summit 2019

În cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2019, liderii în supply chain din partea OEM, producători de componente, furnizori de servicii logistice împărtășesc experiențele, know-how-ul și cunoștințele acumulate despre inovația în logistică și industria auto.Ediția din 2019 a stat sub semnul inovației - INNOVATION TO THE CORE și a explorat diferitele fațete ale inovației în supply chain și producție, aducând o serie de exemple practice, tehnologii și soluții cu un pronunțat element de noutate.

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT

În cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT liderii în supply chain din partea OEM, producători de componente, furnizori de servicii logistice împărtășesc experiențele, know-how-ul și cunoștințele acumulate despre inovația în logistica industriei auto.

Milos – soluția software pentru optimizarea transportului de containere

Circle este o companie de top în dezvoltarea proceselor de automatizare pentru porturi, dry ports, platforme logistice și operatori de transport intermodal prin intermediul Milos® - software modular inovativ pentru optimizarea transportului de containere, remorci, vehicule și bunuri.

SEAT și Grupo Sese testează primul trailer duo

SEAT și Grupo Sesé au lansat un program pilot de testare a performanțelor primului trailer duo, cel mai mare și eficient camion de livrări care rulează pe autostrăzile din unele țări europene.

GEFCO Global – logistică pentru producători

De la aprovizionare până la distribuție, la nivel local și internațional, GEFCO asigură managementul și optimizarea lanțului logistic pentru clienții săi industriali la nivel mondial și integrate.

ArcticStore™ – depozitare la temperatură controlată

Cu facilitati de depozitare in Constanta, Bucuresti si Brasov, TITAN pune la dispozitia clientilor sai containere noi si second-hand de 20' si 40'.

Programul România 100 privind construcția de autostrăzi

Cum arată strategia națională pentru construcția de autostrăzi care unește regiunile istorice și asigură ieșirile la granițele spre Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova?