Home video

video

LPR – La Palette Rouge | Alternativa pentru reutilizarea paleților fără bătăi de cap

Te-ai gândit vreodată că reutilizarea paleților ar putea fi o modalitate de a optimiza gestionarea lanțului de aprovizionare?LPR este acum în România și suntem specialistul în pooling de paleți roșii, cu o experiență de peste 30 de ani în sectoarele de Retail și FMCG.Datorită sistemelor inovatoare de reutilizare a paleților și a abordării personale unice, oferim un serviciu complet 100% externalizat pentru toate părțile lanțului de aprovizionare și vă ajutăm să vă optimizați fluxurile logistice.LPR - Expertul în reutilizarea paleților

OSR Shuttle™ Evo – noua eră a simplității în depozitare

Lumea de astăzi este în continuă schimbare și are cerințe tot mai complexe. Lanțurile de aprovizionare moderne se confruntă cu lipsa de predictibilitate și cerințe crescute de calitate și performanță. Pentru astfel de provocări, noul sistem automat de depozitare OSR Shuttle™ Evo de la KNAPP oferă un grad ridicat de flexibilitate, eficiență și interconectare fără probleme a proceselor de depozitare.

Kangoopack – optimizarea procesului de ambalare

Kangoopack – soluții pentru optimizarea procesului de ambalare: înfoliere, legare, formare și sigilare, ambalare individual și grupată. Kangoopack oferă o gamă completă de servicii: consultanță și audit, instalare, asistență tehnică, automatizarea proceselor de ambalare.

Top 3 tendințe în logistică și depozitare cu Paul Niță, ID Logistics România

Paul Niță, Director General ID Logistics România vorbește despre trei cele mai importante tendințe pe piața de logistică și depozitare din România în 2022: digitalizare și aplicații digitale, adaptabilitate și nevoia organizațiilor de a se adapta și de a răspunde rapid la schimbările din lanțul de aprovizionare, pregătirea resursei umane și adaptabilitatea multiculturală.

Cum se schimbă regulile în e-commerce de la 1 iulie 2021?

Începând cu 1 iulie 2021, se vor implementa noi reguli privind TVA aplicabile în activitățile de comerț electronic. Acestea au un impact atât asupra magazinelor online, cât și a cumpărătorilor online.Care sunt principalele schimbări pentru cumpărătorul online? De unde se ia numărul EORI, unde poate plăti TVA și cum își poate face viața mai ușoară atunci când comandă colete de le magazine online din afara Uniunii Europene?

3 milioane paleți transportați prin rețeaua Pall-EX Romania

Pall-Ex Romania scrie istorie pe piața de transport și distribuție din România și marchează o nouă reușită: 3 milioane de paleți transportați de la debutul activității în România.Clientul care a expediat paletul cu numărul 3 milioane este compania Romstal Imex. Membrul care a originat această comandă este Pall-Ex Sibiu și membrul care a livrat paletul este Bere Băuturi București.

Automotive Logistics Summit 2019

În cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2019, liderii în supply chain din partea OEM, producători de componente, furnizori de servicii logistice împărtășesc experiențele, know-how-ul și cunoștințele acumulate despre inovația în logistică și industria auto.Ediția din 2019 a stat sub semnul inovației - INNOVATION TO THE CORE și a explorat diferitele fațete ale inovației în supply chain și producție, aducând o serie de exemple practice, tehnologii și soluții cu un pronunțat element de noutate.

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT

În cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT liderii în supply chain din partea OEM, producători de componente, furnizori de servicii logistice împărtășesc experiențele, know-how-ul și cunoștințele acumulate despre inovația în logistica industriei auto.

Milos – soluția software pentru optimizarea transportului de containere

Circle este o companie de top în dezvoltarea proceselor de automatizare pentru porturi, dry ports, platforme logistice și operatori de transport intermodal prin intermediul Milos® - software modular inovativ pentru optimizarea transportului de containere, remorci, vehicule și bunuri.

SEAT și Grupo Sese testează primul trailer duo

SEAT și Grupo Sesé au lansat un program pilot de testare a performanțelor primului trailer duo, cel mai mare și eficient camion de livrări care rulează pe autostrăzile din unele țări europene.