Home Logistics Curierat și e-commerce Cargus deschide al doilea depozit logistic în București

Cargus deschide al doilea depozit logistic în București

Cargus deschide al doilea depozit logistic în București

 Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a inaugurat cel de-al doilea depozit din apropierea Bucureștiului, în Dragomirești-Deal (Ilfov).

Noul centru logistic face parte dintr-un proiect de investiții de 7.400.000 EUR și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa  20.000 de colete pe oră.

„Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre.”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.