Home Logistics Imobiliare Cifră de afaceri de 12,6 milioane de euro în 2017 pentru CBRE

Cifră de afaceri de 12,6 milioane de euro în 2017 pentru CBRE

Cifră de afaceri de 12,6 milioane de euro în 2017 pentru CBRE

CBRE, lider mondial și național pe piața de consultanță imobiliară a înregistrat la finalul anului 2017 o cifră de afaceri de 12,6 milioane euro. Compania devine primul consultant imobiliar din România care depășește pragul de 10 milioane euro, ulterior momentului 2009. Profitul s-a ridicat la 1,5 milioane euro, cu 50% mai mare față de 2016, când se situa la circa 1 milion de euro.

Rezultatele indică o creștere record a cifrei de afaceri: peste 33% comparativ cu 2016, când CBRE a raportat afaceri în valoare de aproximativ 9,5 milioane de euro.

“Creșterile înregistrate de CBRE au la bază serviciile integrate pe care le oferim clienților noștri – avem capacitatea, resursele umane și know-how-ul necesare pentru a acoperi toată paleta de nevoi legate de spațiu ale unui client, de la momentul cand ia în calcul intrarea pe piața românească, la identificarea și amenajarea spațiului potrivit și până la susținerea activității sale de zi cu zi. Pentru fiecare dintre componentele principale din oferta noastră – închiriere de spații de birouri, spații industriale, retail, investiții, project management, evaluare sau property management, design și amenajări interioare sau facility management– ne bazăm pe echipe solide, conduse de manageri seniori experimentați, peste 200 de profesioniști împărțiți între divizia de tranzacționare și consultanță (153 de oameni) și cea de facility management (66 de oameni), ceea ce reprezintă cel mai mare efectiv de consultanți, brokeri și evaluatori activi existent la ora actuală pe piața de real estate”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE România.

CBRE își consolidează astfel, conform rezultatelor din anul 2017, poziția de lider al companiilor furnizoare de servicii de consultanță imobiliară, cu rezultate de top atât în brokeraj / intermediere, cât și în administrare de proprietăți, project management și evaluare. Tot în 2017, CBRE a consolidat și noua divizie de Facility Management, prin compania subsidiară CBRE GWS Romania, care a ajuns la 66 de angajați și 2,5 milioane USD cifră de afaceri, cu vânzări estimate pentru 2018 de 6 milioane de USD.