Home Automotive Hödlmayr România extinde flota cu 24 de transportoare de vehicule

Hödlmayr România extinde flota cu 24 de transportoare de vehicule

Hödlmayr România extinde flota cu 24 de transportoare de vehicule

Hödlmayr România investește în modernizarea flotei proprii de autovehicule. Compania specializată în transportul vehiculelor finite și-a extins flota cu 24 de transportoare de vehicule.

 „Vorbind în general despre flota noastră, putem spune că este una din cele mai moderne din Europa. Vârsta medie a vehiculelor noastre este de 3,7 ani – media în branșă fiind de peste 7 ani“, declară Johannes Hödlmayr, Directorul General al firmei Hödlmayr. În prezent, totalul vehiculelor firmei Hödlmayr International AG este de 780 transportoare speciale pentru autovehicule, din care 99% sunt Euro 5-, EEV- sau Euro 6.

Cele 24 autotransportoare noi Euro 6 ale noastre dispun de tempomat anticipativ și de frână cu evacuare de putere crescută. De asemenea, vehiculele sunt dotate cu instalație de climatizare pe timp de staționare.

Pe lângă îmbunătățirile de o importanță majora  pentru confortul șoferilor, cu acest pachet de măsuri aducem și o contribuție deosebit de valoroasă la crearea unui sistem de transport auto cu emisii de noxe cât mai scăzute – rămânând astfel fideli principiului nostru de sustenabilitate cuprins în formula: ‚Go green – Go Hödlmayr‘, declară Tamer Sen, director al Hödlmayr România.

Cifra de vânzări de vehicule noi în prima jumătate a anului 2018 arată o creștere de circa 30% față de anul trecut, Tamer Sen declarându-se încrezător în evoluția businessului Hödlmayr România: „volumul exporturilor noastre în Europa centrală și de Vest a crescut continuu în ultimele luni, mulțumită producției mari a fabricanților români de autovehicule“.

Flota de vehicule a Hödlmayr Logistics România este compusă din peste 100 transportoare speciale. Locația din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca. 3.700 vehicule și oferă, pe lângă soluțiile de transport, numeroase soluții de service și asigurare a calității. Cifra de vânzări a filialei Hödlmayr s-a ridicat în 2017 la 23 de milioane Euro.