Home Logistics #ColtulcuFapteBune

#ColtulcuFapteBune

#ColtulcuFapteBune

În valorile Pall-Ex, prima reţea de distribuţie marfă paletizată din România, acţiunile caritabile ocupă un rol important. Încă de la înfiinţare, reţeaua dispune de un fond de charity pentru spijinul cauzelor ce sunt aproape de “sufletul” companiei și îi reflectă valorile.

„Pentru fiecare palet ce tranzitează reţeaua, 5 cenţi se strâng în acest fond. Suntem atenţi la toate nevoile societăţii, și alegem acele proiecte ce au consistenţă și un impact real” declară Roxana Petcu, Marketing Manager Pall-Ex România.

Educaţia, programele ce vizează îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copiii din zone defavorizate sau cu afecţiuni oncologice, precum și programe de protecţie a mediului sunt direcţii către care compania și-a concentrat eforturile. “SOS Satele copiilor a fost un astfel de proiect în care ne-am implicat activ. Susţinem și excelenţa în educaţie oferind suport copiilor cu performanţe remarcabile, prin intermediul unor asociaţii selectate cu atenţie. De asemenea, în data de 26 mai, la Sibiu a avut loc Maratonul Internaţional, cel mai mare eveniment sportiv cu scop umanitar din România.

Evenimentul a adus împreună cetăţeni, organizaţii, companii și autorităţi publice ce aleargă și strâng fonduri pentru diverse cauze. Echipa Pall-Ex Romania participă la acest maraton și după ce am analizat toate proiectele, am ales să susţinem cauza MagiCampJoacă la greu pentru copii cu afecţiuni oncologice.

La finalul anului trecut, Pall-Ex România a organizat împreună cu membrii reţelei o campanie de donare de sânge la nivel naţional. Campania 1 milion de paleţi transportaţi – 1 milion de picături donate pentru viaţă a fost un succes, iar compania a contribuit și financiar la crearea de condiţii mai bune pentru donatori și pacienţi. Către 4 centre de transfuzii și hematologie din Bacău, Suceava, Oradea și Sibiu au fost donate 5 paturi de spital pentru înfiinţarea unui nou salon, 2 canapele de recoltare și mobilier specific, 6 aparate pentru procesarea componentelor sanguine, 8 vitrine frigorifice.

Pall-Ex România crede în valoarea educativă a sportului Acesta a fost și motivul care a stat la baza colaborării cu BC CSU Sibiu, un etalon în baschetul și sportul din România.  “În acest context, suntem bucuroși să sprijinim o echipă cu un management profesionist, care demonstrează că valorile după care se ghidează sunt unele sanatoase. Pall-Ex și CSU Sibiu au mai multe valori comune, lucru care ne-a determinat să intrăm într-un parteneriat care sperăm să aducă beneficii ambelor părţi. Multe din atributele echipei le regăsim și în cadrul companiei noastre, cum ar fi entuziasmul, fair-play-ul și determinarea de a fi cei mai buni” spune Roxana Petcu.