Home Logistics Depozitare CTP construiește un nou parc logistic la Cluj

CTP construiește un nou parc logistic la Cluj

CTP construiește un nou parc logistic la Cluj

CTP a început lucrările de construcție la CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în Florești, în apropiere de Cluj-Napoca.

Parcul va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 metri pătrați și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018.

Prima etapă se va încheia în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.mp, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP. În cea de-a doua etapă, cu finalizare în luna octombrie 2018, se vor livra aproximativ 11.000 mp, disponibili pentru închiriere, iar în ultima etapă, ce este programată să se încheie la finalul acestui an, vor fi construiți 11.000 mp, de asemenea disponibili pentru închiriere. După CTPark Cluj I, acesta este cel de-al doilea parc logistic deținut în județul Cluj de către CTP.
“Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care
le-am văzut în ultimii ani, așadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriașilor existenți și viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, așa cum ne-am obișnuit clienții din toate parcurile pe care le deținem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menținând astfel poziția companiei de lider de piață în România”, a declarat Emanoil Dascălu, Director de Construcții al CTP România.

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și de producție. Cei
22.000 mp disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 mp până la 10.500 mp.

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 mp, situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de către Profi, unul dintre clienții strategici ai dezvoltatorului imobiliar.