Home Logistics Imobiliare Belgian Week – patru zile dedicate comunității de afaceri belgiane în România

Belgian Week – patru zile dedicate comunității de afaceri belgiane în România

Belgian Week – patru zile dedicate comunității de afaceri belgiane în România

BEROCC, Camera de Comerț Bilaterală Româno-Belgiană organizează pentru cel de-al șaselea an consecutiv, între 22 și 25 aprilie, la Hotel Crowne Plaza din București, Belgian Week, beneficiind de sprijinul Ambasadei Belgiei în România.

În 2018, Belgian Week are ca tematică principală Belgia- jucător cheie în piața imobiliară din România și va include o workshopuri și seminarii dedicate acestui subiect, care acoperă o serie de subiecte precum provocările și oportunitățile pe piața imobiliară în România și piața forței de muncă, dezvoltarea sustenabilă a acestui domeniu și implicarea în susținerea comunităților locale sau impactul GDPR asupra sectorului imobiliar.

Workshopul One stop shop in the Real Estate industrial Market va avea loc pe 25 aprilie, incepând cu ora 10:00 si are ca partener compania belgiană WDP, unul dintre cei mai importanti investitori pe segmentul de spații logistice și industriale din România.

Belgian Week oferă și multiple oportunități de socializare cu membrii comunitații de afaceri belgiene în România în cadrul unor sesiuni de networking informale.

Pentru programul complet al evenimentului accesati http://www.beroba.com/