Home Logistics Curierat și e-commerce Govnet organizează a 5-a ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale

Govnet organizează a 5-a ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale

Govnet organizează a 5-a ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale

A cincea ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale va avea loc pe 18 aprilie la Hotel InterContinental București și va aduce la masa de dezbateri cele mai reprezentative companii de curierat și servicii poștale, împreună cu autoritatatea de reglementare ANCOM, magazinele online, furnizorii de servicii financiare sau echipamente și tehnologii pentru sector.

Conferința va fi deschisă de către Sorin Grindeanu, Președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Prima sesiune va prezenta o analiză a pieței de curierat și servicii postale, estimată în acest an să depășească pragul de 500 milioane de euro, fiind dezbătute subiecte precum creșterea calitatii serviciilor, provocări și modalități de a rămâne competitiv într-un mediu de business în continuă schimbare, servicii inovative și tehnologii de automatizare și eficientizare în domeniul logistic, poștă și curierat.

Cei mai importanți manageri din curierat precum Lucian Aldescu – CEO DPD Romania, Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Cristi Petcu – General Manager Pink Post, Pavel Penchev – CEO Econt Bulgaria&România, Marian Șeitan – General Manager MediaPost HitMail, se vor afla în dialog cu furnizorii de tehnologie și flote – Bogdan Ciubuc – Sales&Marketing Manager Mercedes-Benz Vans, Tomas Veigl – General Manager Boewe Systec și Dan Turcu – General Manager Ro Systec Group.

A doua sesiune va dezbate provocările operațiunilor de livrare în relația cu magazinele de e-commerce, iar panelul de vorbitori îi include pe Claudia Tudor – Director General Adjunct F64, Alex Niculescu – Vice-Președinte Operațiuni eMAG, Ionuț Pricop – Director Executiv Bringo Delivery, Mihai Pătrașcu – CEO EvoMag și Alin Stanciu – CEO FashionUP. Va fi analizat impactul magazinelor on-line în serviciile de curierat din prisma așteptărilor clienților, provocările generate de fluctuațiile de livrări în anumite perioade ale anului sau nișele de creștere precum livrările de mâncare și cele cu temperatură controlată. Virgil Adochitei – Project manager Ropeco va vorbi despre soluții de operare a cash-ului, dedicate pieței de curierat.

Conferinta va avea o zonă de expo unde vor fi prezente standuri din partea Honeywell, Mercedes-Benz, Ropeco și Zebra.

Partenerii conferinței sunt: Boewe Systec, DPD Romania, Fan Courier, Honeywell, Keba Automation, Mastercard, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Financial Services Romania, Pink Post, Ropeco, Ro Systec Group, Total Technologies și Zebra.