Home Companii DB Schenker integrează Marocul în rețeaua de transport europeană

DB Schenker integrează Marocul în rețeaua de transport europeană

DB Schenker integrează  Marocul în rețeaua de transport europeană

Furnizorul de servicii logistice DB Schenker și-a extins operațiunile din Nordul Africii, cu scopul de a îmbunătăți rețelele de transport între Europa și Maroc.

Grupul a investit în dezvoltarea centrelor din Tangier și Casablanca prin intermediul subsidiarei Schenker Maroc, care va supraveghea operațiunile zilnice cu terminalele europene. Cele două reprezentațe din Tangier, oraș situat în nordul țării și Casablanca, care se află în partea de vest, vor face legătura cu Spania, Germania și Italia.

Potrivit reprezentanților Schenker AG, Marocul este considerat o poartă de deschidere către continentul african, deoarece oferă o poziționare strategică importantă pentru piața de transport africană. Totodată, standardele de calitate ale filialei din Maroc vor permite companiei să le ofere clienților cele mai bune servicii logistice, în cele mai bune condiții de siguranță, cu atât mai mult cu cât centrul respectiv deține certificatul de securitate TAPA FSR.

Terminalul din Casablanca are un depozit de mărfuri de aproximativ 4.800 de metri pătrați conceput special pentru servicii logistice și activități de cross-dock.