Home Logistics Curierat și e-commerce elefant.ro și evoMAG: Parteneriat între doi mari retaileri online din România

elefant.ro și evoMAG: Parteneriat între doi mari retaileri online din România

elefant.ro și evoMAG: Parteneriat între doi mari retaileri online din România

Doi dintre cei mai mari retaileri online din România, elefant.ro și evoMAG au încheiat recent un parteneriat care le va permite să răspundă mai bine cerințelor clienților și să accelereze vânzările.

Astfel, începând cu lua august, evoMAG va comercializa o parte din produsele aflate în oferta sa utilizând ecosistemul dezvoltat de elefant.ro.

Peste 3.500 de produse listate pe elefant.ro

În urma încheierii acestui parteneriat, evoMAG va include în oferta elefant.ro a peste 3500 de produse până la final de an, dintre acestea, o mare parte fiind deja listate.

“Anul 2020 a fost atipic, chiar de cotitură pentru comerțul digital. Mulți români au descoperit că online pot comanda în siguranță și ușor tot ceea ce au nevoie, din confortul propriului cămin. 2021 este un an în care trebuie să consolidăm această tendință. Ne bucură faptul că evoMAG, un jucător recunoscut pentru seriozitate și profesionalism, a ales elefant.ro pentru consolidarea vânzărilor sale online“, declară Sergiu Chircă, Director General la elefant.ro.

Majoritatea produselor se încadrează în categoriile: telefoane mobile și accesorii, electrocasnice, electronice, echipamente audio și foto. “Pentru a accelera afacerile în perioada următoare, în ritmul în care ne dorim, avem nevoie de parteneri puternici. Am ales elefant.ro pentru notorietatea pe care o are în piață și pentru baza solidă de peste 3 milioane de clienți. Cred cu tărie că produsele pe care evoMAG le aduce în elefant.ro completează foarte bine oferta existentă“, declară Mihai Pătrașcu, fondator & CEO al evoMAG.