Home Logistics 3 PL GEFCO mai face un pas către digitalizare și implementează sistemele TMS și WMS de la Blue Yonder

GEFCO mai face un pas către digitalizare și implementează sistemele TMS și WMS de la Blue Yonder

GEFCO mai face un pas către digitalizare și implementează sistemele TMS și WMS de la Blue Yonder

GEFCO, expertul global în logistica integrată a ales compania Blue Yonder, cu o platformă centrală bazată pe cloud pentru un sistem de management al transportului (TMS) și pentru un sistem de gestionare a depozitelor (WMS) prin care să-și revoluționeze serviciul pentru clienți și să accelereze dezvoltarea lor.

Cu peste 70 de ani de experiență în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO oferă un management integrat al lanțului de aprovizionare pentru brandurile de top din industria auto, industrială, electronică, aeronautică, farmaceutică și medicală și de consum din întreaga lume.

Cu 11.500 de angajați în 47 de țări și parteneri în 79 de țări din întreaga lume, GEFCO își folosește soluțiile multimodale pentru lanțul de aprovizionare cu scopul de a fi parteneri, nelimitați, indiferent de provocările întâlnite. Având în vedere acest lucru, GEFCO a căutat să-și înlocuiască sistemele locale cu soluții de execuție a lanțului de aprovizionare SaaS pentru a putea oferi o agilitate și o flexibilitate mai mari.

 „Pentru a completa transformarea noastră digitală, aveam nevoie de soluții de transport și de gestionare a depozitelor care să ne ajute să satisfacem nevoile clienților noștri care se confruntă cu provocări logistice complexe și globale. Prin selectarea companiei Blue Yonder, nu numai că vom fi în măsură să deservim clienții noștri existenți pentru a face față acestor provocări, dar vom putea, de asemenea, să ne accelerăm și să ne dezvoltăm afacerea prin verticale existente și noi, diversificând astfel ofertele noastre și ajungând pe piețe noi”, a spus Sophie Baudoux, vicepreședinte executiv al sistemelor informatice GEFCO.

 Prin implementarea și integrarea sistemelor TMS și WMS bazate pe platforma Microsoft Azure de la Blue Yonder, GEFCO își va putea transforma operațiunile de transport prin gestionarea rapidă și eficientă a proceselor de business end-to-end de la modelare, la planificare și execuție. Cu sistemul TMS, GEFCO va asigura vizibilitatea în operațiunile de transport de intrare și de ieșire, împreună cu instrumentele de colaborare ale furnizorilor și operatorilor de transport. Cu ajutorul sistemului WMS, furnizorul de servicii logistice va spori flexibilitatea, receptivitate în timp real, performanța integrală la timp și capacitatea de a gestiona operațiuni complexe de depozit.

 „Prin selectarea sistemelor TMS și WMS ca servicii SaaS, suntem încrezători că GEFCO va putea să își dezvolte afacerea în mod eficient și să se pregătească pentru viitor. Suntem mândri să-l aducem pe GEFCO, un lider global în domeniul său, pe lista noastră în continuă creștere de clienți globali 3PL / 4PL ”, a declarat Johan Reventberg, președintele EMEA, Blue Yonder.