Home Intermodal Grupul Hupac achiziționează ERS Railways

Grupul Hupac achiziționează ERS Railways

Grupul Hupac achiziționează ERS Railways

Hupac își întărește poziția pe segmentul de transport intermodal maritim în hinterland prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni al companiei germane ERS Railways. Achiziția include și 47% din acțiunile  companiei de transport feroviar boxXpress.

Rețeaua constuită de ERS în cooperare cu boxXpress se concentreaă asupra porturilor germane, completând-o pe cea a Hupac din porturile Antwerp și Rotterdam ERS va rămâne o companie independentă care grație sinergiilor cu grupul Hupac le va putea oferi clienților săi servicii cu valoare adăugată. Tranzacția urmează să fie finalizată în al doilea trimestru al acestui an, după primirea tuturor aprobărilor organismelor de reglementare.

Odată cu această mișcare strategică, grupul Hupac își va consolida poziția pe segmentul de logistică maritimă pentru hinterland, segment ce a avut o creștere substanțială în ultimii ani și are un potențial de creștere important, pe măsură ce globalizarea va impune creare de rețețe logistice mai puternice de la porturi către hinterland și din hinterland către porturi.

Bernd Decker, în prezent business development manager al ERS, împreună cu Renzo Capanni, director pentru companiile Shuttle și Shuttle Net South-East Europe, parte a Hupac Intermodal Ltd, vor conduce compania ca membri ai board-ului de conducere.